29/4/09

Xarxes socials: ús i aplicacions pràctiques per a les empreses

Ahir vam assistir al seminari "Xarxes socials: ús i aplicacions pràctiques per a les empreses", coorganitzat pel Parc Tecnològic del Vallès, Centre d'Innovació en Productivitat (CIP) i Tecdencies.

Aquest taller pretenia donar a conèixer el per què i el com aplicar eines de l'anomenada web 2.0 amb finalitat "empresarial".

Després d'una introducció sobre el concepte de la web 2.0 i el perquè d'aquest seminari, per part de Ramon Costa, Business Productivity Advisor, del Centre d'Innovació, Marc Cortes, responsable de interactividad.org, ens ha presentat els diferents usos i aplicacions de les xarxes socials i com les empreses en poden treure profit.

Josep Vilalta, Business Productivity Advisor del CIP, ens ha explicat com treure rendiment de els xarxes socials i tot el què cal tenir en compte.

Lleonard del Río, director Tècnic de Tecdencies ens ha presentat dos de les principals xarxes professionals, Linkedin i Xing.

Màrius Cirera, Community Manager de Munich, ens ha explicat com l'empresa Munich, ha tret profit de les TIC, especialment Interent i les xarxes socials, com a recolzament a la seva estratègia de negoci.

Finalment, Ramon Costa, Business Productivity Advisor del CIP, ha presentat l'estratègia web 2.0 del Centre d'Innovació en Productivitat.

Aquí podeu veure les presentacions dels diversos ponents: http://www.slideshare.net/group/MICProductivity

I al twitter del CIP van anar transmetent a temps real el fil de la sessió.


Us anirem informant en més detall de les diverses iniciatives i recursos que es van presentar, ja que cadascuna de les presentacions mereix una menció especial.
Més informació de la sessió al blog del Centre d'Innovació per la Productivitat.