10/7/09

Sant Feliu de Llobregat s'incorpora a l'agència INNOBAIX

El passat 30 de juny l'Ajuntament de Sant Feliu va aprovar incorporar-se a l'associació INNOBAIX (Agència d'Innovació Industrial i Coneixement del Baix Llobregat).

Innobaix neix amb la finalitat de transformar per mitjà de la innovació la comarca del Baix Llobregat i fer-la més competitiva, perquè sigui capaç d'afrontar els nous reptes de la globalització econòmica i no es quedi per darrere de les grans ciutats.

Per fomentar la competitivitat empresarial de la comarca aposta per la creació de programes d'investigació, xarxes de col·laboració (entre institucions, empreses, agents socials, centres de formació, ciutadans, etc) i per fomentar el coneixement i la formació.

Per sobre de tot, pretén fomentar l'esperit emprenedor i que la comarca esdevingui un territori de referència en tots els sectors productius, especialment en el sector industrial.
L'objectiu d'INNOBAIX és aconseguir una gran implicació empresarial, a més del suport institucional.

Actualment l'associació està integrada per un centenar de membres, entre els quals hi ha ajuntaments, entitats, institucions i les principals empreses industrials i de serveis de la comarca. Després d'una primera fase de presentació de la iniciativa a les empreses més significatives del Baix Llobregat, ara s'està a l'espera de la resposta de les empreses que se sumaran al projecte. A Sant Feliu ja han manifestat el seu interès Almirall Prodesfarma, Soler i Sauret i AEPLA, i d'altres empreses estan en fase de valoració de la iniciativa.