5/10/10

Guanyadors dels Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2010

Aquests són els guanyadors dels Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital, uns premis que han volgut premiar la innovació empresarial, als emprenedors, als creadors de continguts digitals i a entitats i associacions, amb diferents categories.


Les categories 1, 2, 4 i 5 consten de dos premis: el primer premi serà de 700€ i el segon de 300€; la categoria 3 té tres premis de 800€ (primer premi), 500€ (segon premi) i 300€ (tercer premi), la menció honorífica no tindrà compensació econòmica.

CATEGORIA 1 – EMPRENEDORS/ES A LA XARXA

1º Premi
Alicia Cañellas Mayor | Empresa: aCanelma

Descripció: l'Alicia és una pedagoga amb gran experiència dins els sector de la formació que s’ha especialitzat en la redacció i edició de continguts didàctics, centrada en el món de l’e-learning. aCanelma és la denominació que té un col·lectiu creat amb l'objectiu d'establir sinergies amb altres professionals de l'àmbit de les tecnologies i la redacció de continguts.
Web: www.acanelma.es


2º Premi
Bárbara de haro | Empresa: Llima Llimona

Descripció: aquesta botiga de Sant Feliu es dedica a la venda de roba per a nens i joves, la seva estratègia de comunicació digital amb els clients s'ha diversificat i millorat, no només mostren els seus productes a través del blog o el facebook, sinó que intenten aportar valor afegit als seus clients a través de la xarxa.
Blog: http://llimallimona.blogspot.com


CATEGORIA 2 – PROJECTE INNOVADOR BASAT EN L’ÚS EFICIENT DE LES TIC

1º Premi - Reacciona Web

Descripció: Reacciona Web és una empresa constituïda per un grup d'emprenedors santfeliuencs que han desenvolupat Go2Jump, una eina de posicionament web gratuïta i online. Permet veure ràpidament l'estat de la teva web en els principals cercadors (Google, Yahoo, Bing...) i aprendre com actuar en cada situació.
Web: www.go2jump.com


2º Premi - Bruch 1972

Descripció: aquesta llibreria/papereria reuneix en aquest blog tota la informació al voltant de les novetats i promocions que hi ha a la premsa, els coleccionables, llibres destacats, etc. Informació actualitzada i detallada.
Blog: http://bruch1972.blogspot.comCATEGORIA 3 – MILLOR PROJECTE DE VENDA PER INTERNET

1º Premi - Flors Núria Armengol

Descripció: empresa dedicada a la venda de flors a Sant Feliu de Llobregat, que ha orientat el seu negoci al mercat online obrint una botiga de venda al detall.
Tenda: www.florsnuriaarmengol.com


2º Premi  - Punt Doc

Descripció: aquesta consultora tecnològica de Sant Feliu, ha obert a la seva pròpia web un canal de comerç electrònic, a través del qual comercialitza material i software informàtic.
Tenda: www.puntdoc.es/index.php/ca/botiga


3º Premi  - Desert

CATEGORIA 4 – ÚS D’EINES 2.0 EN L’ÀMBIT ASSOCIATIU

1º Premi - Calaix de sastre

Descripció: web creada amb l'objectiu de difondre les activitats relacionades amb els espectacles, concursos i festes que es celebren a Sant Feliu, informant a la ciutadania del que es fa, quan i que puguin opinar del que s'ha fet. 
Web: www.calaixdesastresantfeliu.cat2º Premi - AMPA de l’escola Arquitecte Gaudí

Descripció: aquest blog de l'AMPA conté notícies i comentaris relacionats amb el dia a dia de l'escola, així com informació bàsica i pràctica de l'associació AMPA. També realitzen una publicació digital (Dragons del Gaudí) que s'envia per correu electrònic als subscriptors.
Web: http://ampagaudi.blogspot.comCATEGORIA 5 – MILLOR PROJECTE D’INTRODUCCIÓ DE LES TIC A L’ÀMBIT EDUCATIU

1º Premi - Escola Mestral

Descripció: han creat un entorn virtual d'ensenyament/aprenentatge (EVEA) anomenat Moodest (realitzat amb la plataforma Moodle), que els permet millorar la comunicació entre els membres de la comunitat escolar mitjançant Internet i accedir a recursos, compartir materials, tenir espais de discussió, realitzar activitats, etc.
Web: www.escolamestral.net


2º Premi - Col·legi Mare de Déu de la Mercè

Descripció: tenen el projecte de crear amb els alumnes un espai digital sobre la microhistòria de Sant Feliu a través de les informacions que proporcionin els seus nuclis familiars i de relacions (veïns, amics, etc) així com col·laborant amb l'Arxiu Comarcal i altres entitats, treballant amb Internet com a font d'informació, i utilitzant la plataforma digital de google.docs com eina de treball.
Web: www.xtec.cat/centres/a8026294/MENCIÓ HONORÍFICA – CONTINGUT DESTACAT DE LA SANTFELIUSFERA

Myspace del grup musical The Penguins: www.myspace.com/thepenguinsskaMoltes FELICITATS als guanyadors del concurs!!

Agraïm a tots els participants d'aquesta edició la seva col·laboració i participació als Premis.

Així com els membres del jurat que han participat en les deliberacions. Pots consultar l'acta de la votació des d'aquest enllaç.

L'entrega de premis serà el proper desembre 
(les dates definitives es publicaran properament)

Més informació | Web de l'Ajuntament de Sant Feliu

2 comentaris:

Alicia Cañellas ha dit...

Moltíssimes gràcies per aquest reconeixement i moltíssimes felicitats a la resta de participants.

Alicia Cañellas.
http://www.acanelma.es

GO2JUMP ha dit...

Moltes gràcies pel premi de part de tot l'equip de GO2JUMP.com. Igualment Alicia, felicitats a tu i la resta de guanyadors.