31/1/11

Entrevistem a Setzenou, una productora audiovisual

Avui presentem el cas d'èxit de l'empresa Setzenou, per això hem entrevistat a l'Anna Cobo i la Maria Gómez, dues emprenedores santfeliuenques que estan tirant endavant aquesta aventura audiovisual.

El projecte Setzenou va nèixer el maig de 2010, després d'alguns anys treballant en productores de publicitat i per departaments de comunicació, l'Ana i la Maria van decidir engegar aquesta nova productora audiovisual. En aquest vídeo ens expliquen com va sorgir aquesta idea i quin ús fan de les xarxes socials, mostrant-nos la seva voluntat de moure's dins el món 2.0 i obrir noves formes de comunicació amb els seus clients.


Estan especialitzades en la realització de vídeos corporatius per empreses, entitats, administració pública, també realitzen documentals (com Històries dels barris), vídeotutorials, gravació d'esdeveniments (concerts, obres de teatre, festivals) i disseny de web (com al del Círcol Maldà).

Els interessa sobretot treballar per la zona del Baix Llobregat, enfocades a entitats i pimes, que per la seva estructura no tenen els recursos econòmics suficients per anar a buscar una gran productora, però que volen tenir una imatge audiovisual del seu negoci o activitat.

Presència a la xarxa
Utilitzen Internet de forma estratègica en el seu dia a dia,Treballen molt a través de la xarxa i xarxes socials (és una manera gratuïta d'arribar a molta gent.
  • * La web és la seva carta de presentació, un recull dels treballs realitzats, els clients, tot el que han anat fent, amb enllaços a la resta de canals de comunicació.


  • * Tot i que els seus treballs en vídeo els mostren des de la seva web, aquests estan penjats en un canal a Vimeo i després són incrustats al web.

  • * Des de la pàgina de Facebook donen a conèixer les novetats al voltant de la productora als seus fans i així poder conèixer la seva opinió sobre els treballs realitzats.

  • * El canal del twitter l'utilitzen per explicar als seus seguidors quines coses passen en el dia a dia de la seva productora: dies de rodatge, quan acaben un encàrrec i publiquen el vídeo, etc.

3 comentaris:

Dinozaude ha dit...

Ep, què modositas!

Lamento ser el típic que vol ser el primer en comentar per fer notar alguna incorrecció. En aquest cas és en el títol del post.

Allà on diu "Entrevistem a Setzenou, una productora audiovisual" hauria de dir:

"Entrevistem a Setzenou, LA productora audiovisual"

Dinozaude ha dit...

Vaja, m'ha traït l'enter...

En sèrio, les he vist treballar i són bones, molt bones.

Clar, no podria ser menys tenint a en Domo-Kun a l'equip!

Montse Collado ha dit...

Teniu present aquest nom SETZENOU. De ben segur que l'escoltarem en moltes ocasions. He tingut la gran sort de treballar en alguns projectes de la Casa d'oficis II amb aquestes dos craks i la veritat que va ser una gran experiència professional.

Maria va ser una ponent de la casa d'oficis, i ens va explicar el tema de la gravació de vídeo, (producció, gravació i edició) La primera vegada que agafaba una camara Sony HDV (si no recordi malament), i que realitzàvem un “petit curt” PANICO EN EL ASCENSOR

L' Anna em va ajudar amb el Apple i el seu programa de edició de vídeo Final Cut, (dir que era la primera vegada que utilitzava el Final Cut per editar i un Apple XD)
És nota que els agrada la seva feina.
Per això segur que tindreu molta sort en aquest nou camí.