5/9/11

Seminari: Ús professional i empresarial del Twitter i el Linkedin

Aquest dijous dia 8 de setembre, de 9:00 a 11:30 es realitzarà el seminari formatiu "Ús professional i empresarial del Twitter i el Linkedin" adreçat a empresaris/àries, professionals i emprenedors/es que vulguin conèixer les possibilitats de Twitter i Linkedin en l'entorn professional i d’empresa i iniciar-se en l'ús d'aquestes eines de forma pràctica.
  • 1) Descobrirem les possibilitats de Twitter i Linkedin a nivell professional i d'empresa: com podem fer negocis, interactuar, cercar candidats, buscar col·laboradors o empreses amb les que cooperar, estar informats sobre el nostre sector, etc. 
  • 2) Crearem un compte de Linkedin i veurem com personalitzar el perfil, així com el seu funcionament bàsic.
  • 3) Crearem un compte de Twitter i veurem el seu funcionament bàsic.

Aquest seminari anirà a càrrec de Mar Cots. Dinamitzadora digital del Servei d’Informació i suport empresarial de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Cal fer inscripció prèvia, enviant un correu electrònic amb el vostre nom, el nom de l’empresa i el telèfon de contacte a oise@santfeliu.cat, o bé trucant al 93 685 07 83 (Reme Jiménez). Us recordem que aquestes formacions no tenen cap cost per les empreses participants!


Dades generals:
  • Dia i hora: Dijous 8 de setembre, de 9.00 a 11.30 hores.
  • Lloc: Aula Sant Feliu. Ctra. Sànson, 74. Sant Feliu de Llobregat.