3/12/13

Llar d'infants a les xarxes socials

Quan els pares decidim deixar els nens a una llar d'infants una de les coses que valorem és la proximitat i comunicació amb l'equip de professionals que treballa a l'escola, poder estar al cas del dia a dia dels nostres infants.

Els responsables de la Llar d'Infants Peücs, de Sant Feliu de Llobregat, ho saben i per això han valorat obrir un nou canal de comunicació, una pàgina a Facebook. Van assistir al curs "Com Crear la teva Fan Page a Facebook" i després van venir a assessorar-se al Servei de Dinamització Digital.


Amb aquesta pàgina aconsegueixen aquest objectiu de mostrar el dia a dia a les famílies, però també és una espai que els serveix per donar-se a conèixer a noves famílies. Perquè les noves famílies, quan busquen un lloc on deixar els seus fills també busquen i comparen a Internet. Amb aquesta pàgina les noves famílies poden veure l'activitat de la llar d'infants, imatges d'activitats i també veure opinions d'altres pares i mares.
La veritat és que aquests nens no paren! I sinó mireu la pàgina de la llar d'infants Peücs a Facebook!


Recordeu que les empreses i emprenedors de Sant Feliu teniu al vostre abast el Servei d'Assessorament en matèria TIC i digital.