4/3/14

Més comerços amb presència a Internet: Miel de Naranjas

La Carmen i la Maria José són dues amigues que, després de treballar juntes en una multinacional durant més de vint anys, van decidir arrencar el seu propi projecte.

El seu objectiu era crear un punt de referència a Sant Feliu per totes aquelles persones que aposten per una vida sana, natural i saludable. Un espai on vendre tot tipus de productes naturals i ecològics, per afavorir una millor qualitat de vida i el respecte pel medi ambient. Però també un espai on realitzar activitat, com teràpies i tallers, orientades a la cura integral de la salut de la persona.Es van reunir diverses vegades amb el Servei de Dinamització Digital d'Empreses i Comerços per tal de veure com podien donar a conèixer la seva botiga, així com esdevenir també un espai de referència i un punt de trobada a Internet.

El resultat és aquest:

Però què us sembla si les coneixeu amb el vídeo de presentació de la botiga que han publicat recentment?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Miel de Naranjas vol agraïr, a Can Maginàs i en especial a la Srta. Mar Cots, per el servei i support rebut per la creació de la nostre pagina WEB i a l'ajuda que encare rebem en tots els dubtes que van sortin dia a dia
GRÀCIES!!!

OS ESPEREM A TOTS A LA NOSTRE BOTIGA.
Carmen i Mª José