10/2/15

Dues coworkers santfeliuenques participen en l'organització del Congrés de Govern Digital

A finals de gener es va celebrar a Barcelona el primer Congrés de Govern Digital, on l'Ajuntament de Sant Feliu va intervenir en diverses ponències per exposar les pràctiques de govern obert, transparència i administració electrònica que s'estan portant a terme a la corporació, per les que va ser guardonat amb el premi Administració Oberta.

Al congrés, organitzat per la Generalitat de Catalunya i el Consorci AOC, van participar també dues de les nostres coworkers habituals. La Mireia Rodríguez, des de La Píldora Comunicación, va donar suport en l'organització de l'esdeveniment i en tasques de difusió i comunicació, a més controlar aspectes de logística durant la celebració de l'acte i vetllar per un correcte seguiment del planning establert. En aquesta ocasió, va comptar amb el suport de la Bea Jiménez, historiadora i guia professional amb experiència en organització d'esdeveniments, que es va encarregar de la conducció d'una de les sales de ponències, a més de col·laborar en tasques de logística.


I és que en un congrés d'aquestes dimensions, amb més de 1.300 assistents i quatre espais amb ponències simultànies, és important disposar d'un equip humà sòlid per poder coordinar amb èxit totes les activitats i complir amb la programació establerta, a més de fer front als imprevistos que puguin sorgir.

Participar en el Congrés de Govern Digital ha estat una molt bona experiència per ambdues i estem segurs de que tornaran a treballar juntes en més ocasions. I és que ja és habitual al Co-Work-TIC que sorgeixin sinergies i oportunitats de col·laboració entre els diferents professionals que habitualment treballen aquí. Per això, si ets emprenedor i treballes des de casa, t'animem a que vinguis a conèixer l'espai de coworking de Sant Feliu i tots els professionals amb els que pots crear vincles. Més informació a www.santfeliu.cat/coworking, a tic@santfeliu.cat o al 93 685 80 24. Ens trobaràs a la 2ª planta de la Torre del Roser.

Visita'ns!