13/3/15

Arrenca la 3a edició de Yuzz Sant Feliu!

Aquesta setmana el centre Yuzz Sant Feliu ha obert de nou les seves portes per acollir als 23 joves emprenedors que enguany participen en la 3a edició del programa a la ciutat. A l'acte d'inauguració, presidit pel regidor de Noves Tecnologies, Manel Carrion, van assistir més de 60 persones entre yuzzers, ex-yuzzers i co-workers habituals del Co-Work-TIC.


Després de la presentació formal, es va realitzar una dinàmica de networking perquè els nous yuzzers comencessin a conèixer-se i a parlar dels seus projectes. Poc a poc us anirem presentant a tots els participants d'enguany i les seves idees de negoci.


Per començar amb força i posar a prova les seves competències, Yuzz els hi proposa el primer repte. La setmana vinent hauran de presentar un vídeo realitzat en equip en el que es mostri el centre de Sant Feliu i en què consisteix el programa Yuzz. A continuació podeu veure el vídeo realitzat al nostre centre fa dos anys i que va ser el guanyador del concurs a nivell nacional. Esperem que en aquesta ocasió també sigui un èxit!