30/10/09

Sessions formatives adreçades a persones emprenedores

El Servei de Creació d'Empreses de Sant Feliu amb l'objectiu de fomentar la creació i la consolidació de noves activitats empresarials en el territori, ha organitzat per aquest mes de novembre una serie de sessions formatives adreçades a persones emprenedores.Pla Noves Tecnologies (TIC)

Quines solucions tecnològiques puc aplicar al meu negoci? Nosaltres t'explicarem quines són les diferents tecnologies disponibles i quins avantatges pots aconseguir incorporant-les al teu negoci (més productivitat, presència i visibilitat a Internet, capacitat de control, reducció de costos...), mitjançant solucions gratuïtes i senzilles d'utilitzar.

Seran un parell de sessions quinzenals, una primera teòrica i una segona més pràctica prenent la casuística dels assistents com a exemple per a mostrar solucions concretes. Realització dijous dia 5 i 19 de novembre a les 17 hores.

Pla Financer

Vols conèixer si el teu projecte és viable econòmicament? Saps com realitzar-ho? T'ajudem a confeccionar-ho. Realització dimecres dia 11 de novembre a les 12 hores.

Pla de Mercat

Vols conèixer com es realitza un bon pla de mercat i no saps per on començar? Et donem assessorament per realitzar el teu pla de mercat. Realització dimecres dia 25 de novembre a les 10 hores.

Si estàs interessat hauries de fer la inscripció mitjançant correu electrònic oise@santfeliu.cat, telèfon (936850783) o bé presencialment a Can Maginàs (C. Hospitalet, 25), lloc de realització de les sessions formatives.

També pots consultar la informació a la web de Promoció Econòmica.

Si vols consultar què hem fet en sessions anteriors amb emprenedors ho pots fer en aquest post anterior.

Cap comentari: