25/11/11

Entrevista a Dallant: innovació i investigació

Aquest mes de novembre al butlletí de l'Ajuntament de Sant Feliu hem entrevistat a Alejandro Pérez, gerent de l’empresa Dallant

Tal com ell mateix ens explica en el seu negoci hi ha dos elements claus: la innovació i la investigació.

Hem apostat per la investigació des del principi, per l’ús de tècniques avançades i eficients que ens permeten millorar contínuament els nostres processos de producció. Crear aromes i sabors és fruit de barrejar inspiració, talent i enginy amb rigor científic.

Conscienciats també amb el medi ambient, han innovat també en aquest camp, fent ús de cotxes híbrids i aigua sanitària d’origen fotovoltaic.

Però la innovació no està pas renyida amb la vida saludable i la naturalitat.

En l’àmbit de la innovació treballem tres eixos a l’hora de desenvolupar un producte: l’eix sensorial –és a dir, el sabor i l’olor–, la naturalitat del producte i el fet que sigui saludable.

Aquest mes de novembre acaben de renovar la web, amb la qual fan "un pas endavant i mostrem la nostra voluntat de futur: ser una empresa referent internacional en el sector d'aromes i ingredients per a aliments i begudes".


Llegeix l'entrevista complerta al butlletí i coneix l'empresa al web de Dallant.