Assessorament en matèria TIC per empreses i emprenedors

Els emprenedors/es i empreses de Sant Feliu teniu al vostre abast el servei d'assessorament personalitzat en matèria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). L'objectiu d'aquest servei és assessorar i orientar les empreses i les persones emprenedores en l'ús i la implementació de les TIC.

Així doncs, si esteu pensant en introduir les TIC a l'empresa i voleu suport, només heu de demanar-ho i l'assessora del servei de dinamització digital us atendrà personalment.

Per posar-vos en contacte amb el servei podeu enviar un mail a o a oise@santfeliu.cat o bé per telèfon trucant al 93 685 07 83.

En el marc d'aquest servei, oferim:

Assessoraments TIC individualitzats

Els assessoraments es faran amb cita prèvia. Per posar-vos en contacte amb el servei podeu enviar un mail a oise@santfeliu.cat o bé per telèfon trucant al 93 685 07 83 i preguntar pel servei.


Espai obert de pràctica i assessorament TIC per a empreses i emprenedors

Tots els dilluns d'octubre a juny, de 12:00 a13:30, a Can Maginàs, hi haurà un espai de trobada entre emprenedors i l'assessora digital punt de trobada per treballar i practicar aspectes relacionats amb per treballar i practicar aspectes relacionats amb les noves tecnologies. Un espai per treballar a l'aula, amb ordinadors connectats a Internet i amb el suport de l'assessora digital.


Aquest espai vol ser:
  • Un espai de trobada entre emprenedors i empreses
  • Espai de practica dels coneixements adquirits en cursos
  • Resolució de dubtes
  • Acompanyament a aquelles empreses i emprenedors que estan treballant en el desenvolupament de temes TIC dins l'empresa (per exemple, la creació d'un blog, ...)
  • Coneixement d'experiències dels propis participants i espai de networking.


Si encara no coneixes el servei de dinamització digital, però creus que pot interessar-te, també pots venir qualsevol dilluns, de 12:00 a 13:30 a saber què podem fer per tu.

Formacions específiques en temes digitals

Anem programant formacions relacionades amb l'entorn digital a l'empresa. Podeu anar consultant l'oferta formativa al web de l'Ajuntament.

http://www.santfeliu.cat/common/news/new_search_by_section.faces?xmid=23505


Us podem orientar en al creació de la vostra pàgina web, blog, a dissenyar la vostra estratègia de presència a Internet, a fer campanyes d'email-marketing, comunicació digital, orientar-vos en les necessitats tecnològiques del vostre nou negoci o empresa, networking a través de xarxes socials, posicionament de marca i web, ...