22/12/09

Dues empreses de Sant Feliu premiades en la 6a edició del Reconeixement a les millors iniciatives empresarials d'innovació a la Vall Baixa

El passat 10 de desembre es va celebrar, al municipi de Pallejà, la 6º Edició del Reconeixement a les millors iniciatives empresarials d'innovació a la Vall Baixa, sota el lema Innovant Avancem, on dues empreses de Sant Feliu de Llobregat van ser premiades:

 • 2º premi per Buggying BCN: empresa dedicada a oferir serveis turístics a les families com el lloguer de cadiretes de passeig per a infants, amb una dotació en metàl·lic de 1.500€.
 • 3º premi per Peixe Software: centrada en serveis informàtics per portar control de presència remota dels treballadors, amb 500€ de premi.
El guanyador va ser Can Perol Baix Llobregat, SL, de Sant Vicenç dels Horts, dedicada a la producció i comercialització de productes agrícoles i ecològics, amb una dotació de 2.500€.

A continuació et presentem un vídeo amb el resum de l'entrega dels premis i les declaracions dels diferents protagonistes dels premis:Aquests premis tenen com a objectiu la promoció de la innovació per al foment de les iniciatives empresarials de la Vall Baixa, així com també donar suport i reconeixement a les actuacions d'innovació realitzades per les empreses.

Moltes felicitats als guanyadors i a la resta de participants, són una mostra del caràcter emprenedor del municipi!

La resta de participants de Sant Feliu als premis van ser: 
 • Fit95: empresa que te com activitat la creació de software per a coordinar i traçar els processos productius de les industries, tot integrant tots els departaments implicats. La seva pàgina web és: www.fit95.com. 
 • Vanila: centre de bellesa integral que ofereix als seus clients una àmplia gama de serveis, amb les tècniques més avançades i el personal més especialitzat.
 • La Font de l'Expressió: centre de logopeda especialitzat en serveis per reforçar l'expressió, comunicació i el llenguatge.
  Més informació | Post anterior

  2 comentaris:

  Ricard ha dit...

  Molt bona feina, companys. Com ja és habitual, us hem de felicitar per la tasca de difusió de les TIC i de dinamització sòcio-econòmica que esteu fent.

  Em plau comprovar com heu esdevingut, ja, un referent al vostre territori i per a tota Catalunya.

  Ricard Benitez

  Sant Feliu Innova ha dit...

  Hola Ricard,

  moltes gràcies pel teu comentari!

  Aquests reconeixements serveixen per valorar la feina feta i seguir treballant en la mateixa línia, així com intentar millorar dia a dia.

  salutacions i bones festes!