18/4/12

Ibfo, moda de bany feta al Baix Llobregat, renova web

Isabel Belmonte, emprenedoracreativa especialitzada en el disseny de línia de bany infantil i juvenil. Després d'anys d'experiència en el sector treballant en diverses empreses de moda, va decidir crear la seva pròpia marca, Ibfo.

Amb un procés de fabricació molt artesanal, des del Baix Llobregat, la línia de moda de bany Ibfo es dirigeix al públic infantil i juvenil. Davant la rebuda del producte, també s'ha creat la col·lecció Isabel Belmonte, pensada per a noia "chic".

Ibfo, ha renovat web aquest mes d'abril, gràcies al projecte Conecta tu negocio i amb l'acompanyament del servei d'assessorament en matèria TIC de l'Ajuntament. La pàgina web, creada i gestionada per ella mateixa, li permet presentar la marca i els productes, informant de les novetats o els productes en liquidació.

A més a més, buscant la màxima difusió del producte i la comunicació amb els fans de la marca, Ibfo és present a:
  • Issuu: li permet publicar els catàlegs de les diferents col·leccions, per després fer-los visibles al seu web i a la vegada facilitar que altres webs i blogs del sector puguin difondre-hi i fer-se'n ressò. 

  • Facebook: un espai de comunicació entre aquells que els agrada banyar-se amb els dissenys de la Isabel i altres empreses i dissenyadors amb els quals s'estableixen sinèrgies.
Us animeu a capbussar-vos en aquest nou web de moda de bany?