11/12/14

Participant de Yuzz Sant Feliu guanya el Premi Empresa TGN Smart City en Innovació Social

Coincidint amb l'acte de cloenda de l'edició Yuzz 2014 a Sant Feliu, ahir es celebrava el lliurament delsPremis Empresa Tarragona Smart City, que tenen com a finalitat promoure l'esperit emprenedor i recolzar la creació de noves empreses a la ciutat.
Jennifer Baños, segona finalista de Yuzz Sant Feliu amb el projecte Otium Time, va presentar-se a aquests premis amb el projecte FUNTRIP4ALL, guanyador de Yuzz Tarragona, amb el que recentment ha començat a col·laborar. Aquesta iniciativa es basa en l'economia col·laborativa i té com a objectiu oferir una plataforma web de turisme i oci creatiu inclusiva. La idea és que persones del territori puguin oferir activitats a turistes, amb o sense discapacitat.
Els guanyadors dels projectes emprenedors han sorgit de les votacions populars dels vídeos, que en només una setmana van tenir més de 15.000 visualitzacions a Youtube, així com de la valoració tècnica que ha dut a terme un jurat format per  la Fundació Smart Mediterranean City, la CEPTA, la Cambra de Comerç, la URV, PIMEC, ACCIÓ, SECOT,  Jove Cambra Internacional i representants dels grups municipals.
Una de les oportunitats que ofereix el programa Yuzz és poder crear sinèrgies amb altres joves amb les mateixes inquietuds i sumar forces per treballar en projectes conjunts que puguin arribar més lluny, com és el cas de FUNTRIP4ALL. Des de Sant Feliu Innova, donem l'enhorabona a tot l'equip i desitgem que continuïn recollint èxits. 
Us recordem que la setmana que ve s'obrirà el període d'inscripció per poder participar a la propera edició de Yuzz a Sant Feliu. No deixeu escapar aquesta oportunitat de fer realitat la vostra idea de negoci de base tecnològica. Més informació al 93 685 80 24 o a tic@santfeliu.cat