3/12/09

InfoONLINE 16, l'informatiu mensual

Amb la visualització dels InfoONLINE pots estar al dia de les diverses actuacions i novetats que es duen a terme a Sant Feliu del Llobregat en relació amb les noves tecnologies i la inclusió digital. Si vols llegir els antics, o no et vols perdre les novetats et pots subscriure al Canal de YouTube i estar permanentment actualitzat.En aquest últim InfoONLINE podràs saber més sobre:
  • L'estudi realitzat pel FOBSIC i l'Ajuntament sobre l'ús de les TIC al municipi, tant a nivell privat com empresarial, algunes conclusions:
    1. Més del 80% dels ciutadans han utilitzat l'ordinador alguna vegada i prop del 57% l'utilitzen habitualment. Pel que fa a Internet, el 77% l'ha utilitzat alguna vegada, però encara hi ha desconfiança per adquirir productes i serveis per Internet (només un 30% ha comprat alguna cosa). 
    2. Un 80% de les empreses tenen algun element tecnològic (ordinadors, telefonia mòbil, intranet, etc). Pel que fa a l'ús d'Internet com a mitjà de comercialització, el 37% han realitzat compres durant el darrer any, però només el 10% han realitzat vendes.
  • Espais WiFi de Sant Feliu: establiments que permeten l'accés a Intenet gratuïtament als seus clients.
  • Entrega dels premis tfc Festival universitari de curtmetratges de temàtica sociolaboral (TFC) promocionar als nous , organitzat per UGT i el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu.
  • I per últim, Geps (Grup Excursionista Santfeliuenc) expliquen quin ús que fan de les noves tecnologies, com la seva web, Picassa, etc.

Cap comentari: