29/12/09

InfoONLINE 17, l'informatiu mensual

Amb la visualització dels InfoONLINE pots estar al dia de les diverses actuacions i novetats que es duen a terme a Sant Feliu del Llobregat en relació amb les noves tecnologies i la inclusió digital. Si vols llegir els antics, o no et vols perdre les novetats et pots subscriure al Canal de YouTube i estar permanentment actualitzat.En aquest últim InfoONLINE podràs saber més sobre:

  • Els tràmits online que pots fer amb l'administració local: aquest primer trimestre del 2010 l'ajuntament vol donar un nou impuls a l'administració electrònica amb la posada en marxa de la "Carpeta Ciutadana", un entorn privat i personalitzable, accessible a través de la web de l'Ajuntament i des d'on ciutadans, entitats i empreses podran consultar des de la web de l'ajuntament des d'on podran consultar la documentació pròpia, l'estat dels tràmits o realitzar-ne de nous.

  • L'acreditació ACTIC: la Generalitat ha creat aquesta acreditació de competència de TIC que permet demostrar als ciutadans el nivell de coneixements que tenen en l'ús de les TIC davant de qualsevol empresa o administració pública. Al CIFO de Sant Feliu pots anar a realitzar l'exàmen.
  • IV Congrés de la Cibersocietat 2009: el desenvolupament d'aquest congrés, organitzat per l'Observatorio para la Cibersociedad (OCS) i el Citilab, no és com la majoria de congressos, ja que tot es realitza de forma virtual: des de la pròpia web del congrés es pot accedir a les diferents comunicacions ordenades en 6 eixos temàtics diferents (Educació, Ciència i Investigació, Comunicació, Economia, Política i Cultura), consultar-les i posteriorment comentar-les en un fòrum específic.
  • I per últim, el cas d'èxit dels Diables de la Salut, que aposta per l'ús de les noves eines per millorar la comunicació entre ells, en aquest cas amb Google Groups.