28/1/10

Resum i documentació de les sessions adreçades als emprenedors

El Servei de Creació d'Empreses de Sant Feliu de Llobregat amb l'objectiu de fomentar la creació i la consolidació de noves activitats empresarials en el territori, organitza una serie de sessions formatives adreçades a persones emprenedores.

Una d'aquestes sessions informatives es titula Pla Noves Tecnologies (TIC) on expliquem quines són les diferents tecnologies disponibles i quins avantatges s'aconsegueixen incorporant-les a les empreses (més productivitat, presència i visibilitat a Internet, capacitat de control, reducció de costos...), mitjançant solucions gratuïtes i senzilles d'utilitzar.

Són un parell de sessions quinzenals, una primera teòrica i una segona més pràctica prenent la casuística dels assistents com a exemple per a mostrar solucions concretes. Per exemple, a la primera sessió parlem de la compra d'equips informàtics, programari, seguretat informàtica, solucions TIC per digitalitzar els processos, factura electrònica, promoció a la xarxa, networking professional, ajuts, etc. El segon dia es centra en el comerç online: avantatges d'una botiga virtual, pagaments, logística, contractació de serveis TIC, promoció de la tenda, etc. Així com eines de gestió online: gmail, google calendar, analytics, blogger, etc.

Ja pots consultar la documentació que vem repartir als emprenedors:De moment ja n'hem realitzat un parell i hem pogut parlar amb gent que vol muntar una botiga virtual de llibres de ciència ficció, una altra botiga relacionada amb el món del pàddel, una persona que ofereix serveis de guia turística, una altra ofereix reparacions domèstiques, etc. De moment no hi ha hagut molta afluència de públic, però així les xerrades han pogut ser més personalitzades.

Altres sessions que es fan estan relacionades amb el Pla Financer (per conèixer si el projecte és viable econòmicament) i el Pla de Mercat (per saber com es realitza un pla de mercat).

Si estàs interessat hauries de fer la inscripció mitjançant correu electrònic oise@santfeliu.cat, telèfon (936850783) o bé presencialment a Can Maginàs (C. Hospitalet, 25), lloc de realització de les sessions formatives.

També pots consultar la informació a la web de Promoció Econòmica.

Si vols consultar què hem fet en sessions anteriors amb emprenedors ho pots fer en aquest post anterior.

Cap comentari: