11/6/10

Buggying BCN novament guardonades pel seu projecte emprenedor

Després del 2º lloc aconseguit a la millor iniciativa empresarial d'innovació en els Premis de la Vall Baixa (link) i de guanyar en la categoria d'Innovació Empresarial dels Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2009 (link), l'empresa santfeliuenca Buggying BCN acaba de rebre un nou premi d'un concurs enfocat al món del turisme: FELICITATS!!!!

El passat 8 de juny es van lliurar els premis del VI Concurs de Projectes Emprenedors de la Fundació Gaspar Espuña - CETT, creats amb l'objectiu d'estimular la iniciativa emprenedora i sensibilitzar per a un creixement sostenible del turisme, incentivant als joves a desenvolupar les seves idees i ajudar-los a que els seus projectes converteixin en realitat. Es convoquen anualment i compten amb el suport de l'Obra Social Caixa Sabadell.


Aquest any, s'han presentat 12 projectes, que després de superar les diferents fases de selecció han resultat finalistes els següents 4 projectes:

1) Traiectus: és un projecte d'Eduard Martinell que ofereix als amants del running de muntanya una sèrie d'excursions de diversos dies per entorns naturals, de moment hi ha 3 rutes i travesses de nivells diferents per la Costa Brava, l'interior i l'alta muntanya.


2) Buggying BCN: el servei de lloguer de cadiretes de passeig i altres articles infantils (de 0 a 4 anys) per a famílies que vénen a passar uns dies a Bcn amb els seus fills, impulsat per la Carlota Freixas i la Victoria Zaldívar.

3) Handytravel.org: pàgina web (en creació) pensada per Hermínia Andreu enfocada a l'intercanvi d'habitatges i d'informació turística entre persones amb discapacitat a partir d'una empresa de consultoria de turisme integral.

4) OuiSellYou: projecte iniciat el 2009 per Neus Carruesco i Laura Domínguez que comercialitza hotels, Palaus de Congressos i espais per a esdeveniments ajudant-los a introduir-se dins del mercat del Meeting, Incentives, Congresses & Events (MICE) d'Espanya.


Més informació: CETT | Web del concurs

Cap comentari: